Funkcionalni trening, Snaga, Fleksibilnost

Za razvoj motoričkih sposobnosti.

Funkcionalni trening je koncept treninga kojim se utječe na istovremeni razvoj što većeg broja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti i osobina te na sastav tijela. Funkcionalni trening će utjecati na razvoj motoričkih sposobnosti ( snaga, jakost, koordinacija, ravnoteža, mišićna izdržljivost, brzina i fleksibilnost), na smanjenje masnog tkiva, i povećanje mišićne mase.

Poboljšajte kvalitetu života.

Funkcionalni trening priprema mišiće na zajedničko djelovanje u svakodnevnim životnim aktivnostima, jačaju se mišići corea i poboljšava stabilnost cijelog tijela. Takvom tjelesnom aktivnošću se aktivira više mišića, više mišićnih skupina i više zglobova te se na taj način olakšava izvođenje svakodnevnih aktivnosti, smanjuje se opasnost od ozljeda i značajno se poboljšava kvaliteta života.

Trening uz stručno vodstvo.

Poluindividualni treninzi pod nadzorom i vodstvom stručnih i školovanih trenera sa dugogodišnjim iskustvom u borilačkim sportovima.

Contact

Kontaktirajte nas.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Telefon: 091 644 4007

G Boxing Gym

Medvedgradska 37 i
III Struge 15,
10 000 Zagreb

Contact
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost tvrtke Kolja d.o.o.