Naziv projekta: GENC BOXING GYM - ulaganje u povećanje vidljivosti i prepoznatljivosti na tržištu

Kratak opis projekta:
Svrha projekta je izradom nove poslovne web stranice povećati konkurentnost tvrtke Kolja d.o.o. Projekt ima za cilj provesti unapređenje poslovne web stranice koji će uključivati izradu web shopa / prilagodbu web stranice za mobilne telefone i
tablete što će doprinijeti većoj transparentnosti usluga društva pregledom na web stranici, poboljšati interakciju s korisnicima, a sve s ciljem poboljšanja tržišnog položaja poduzeća. Predviđeno trajanje projekta je maksimalno 12 mjeseci.

Ukupna vrijednost projekta: 48.750,00 kn
Ukupni prihvatljivi troškovi: 39.000,00 kn
Ukupni neprihvatljivi troškovi: 9.750,00 kn
Odobrena bespovratna sredstva: 27.300,00 kn
Razdoblje provedbe projekta: od 04.02.2019. do 03.02.2020.

Ciljevi projekta (rezultati projekta):
R1. Jačanje tržište pozicije i povećanje konkurentnosti tvrtke Kolja d.o.o. uvođenjem nove/unaprjeđenjem poslovne web stranice. Broj korisnika značajno će se povećati kao i rast prihoda od prodaje.
R2. Projekt uspješno i pravilno proveden, poštujući sva pravila Poziva i šira javnost informirana o projektu i sufinanciranju od strane Europskog fonda za regionalni razvoj, te su stvoreni preduvjeti za rast i dugoročnu održivost tvrtke.
R3. Napravljena je SEO Optimizacija stranice, On-page optimizacija, podrška preko e-maila i telefona, dodane su ključne riječi i opisi.

Svrha projekta direktno doprinosi ispunjenju općeg cilja: Jačati tržišnu poziciju i olakšavanje komunikacije s boljim i jednostavnijim pristupom prema potencijalnim korisnicima.

Voditelj projekta i kontakt osoba:
Kolja d.o.o., Genc Daka, direktor; genc.boxing@gmail.com

Više informacija na:
http://www.strukturnifondovi.hr/

*Sadržaj Internetske stranice isključiva je odgovornost tvrtke Kolja d.o.o.
*Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Contact

Kontaktirajte nas.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Telefon: 091 644 4007

G Boxing Gym

Medvedgradska 37 i
III Struge 15,
10 000 Zagreb

Contact
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost tvrtke Kolja d.o.o.