Boks, Izdržljivost, Snaga

Riješite se stresa i
negativne energije.

Ako ste ispunjeni stresom i negativnom energijom, riješenje za taj problem je tjelesna aktivnost. Ako pritom želite dinamičan i zabavan sport tada je boks pravi izbor za vas. Ne samo da će vas dovesti u savršenu formu nego je i dokazano da ima i pozitivno utjecanje na tijelo i psihu i eliminira loše osjećaje i misli, poboljšati će vašu koordinaciju, mišićnu snagu i izdržljivost i cjelokupno psihičko stanje.

Uz stručno vodstvo do odličnih rezultata.

Predznanje nije potrebno i svi se mogu baviti ovim sportom. Sve što vam je potrebno su sportska obuća i odjeća, boksačke rukavice i bandaže, i naravno dobra volja i odlučnost. Boks je aerobni sport u kojem se u velikoj mjeri gubi potkožno masno tkivo, i ovisno o intenzitetu treninga može se izgubiti oko 800 kalorija. Povoljno djeluje na kardiovaskularni sustav, kondiciju, pomaže u razvoju koordinacije. Sprječava se osteoporoza, smanjuje se stres i negativna energija. Uz redovito treniranje imati ćete više pozitivne energije, vidljivo ćete se osjećati bolje, i lakše ćete prolaziti kroz sve životne situacije.

Contact

Kontaktirajte nas.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Telefon: 091 644 4007

G Boxing Gym

Medvedgradska 37 i
III Struge 15,
10 000 Zagreb

Contact
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost tvrtke Kolja d.o.o.